Anasayfa Haberler & Etkinlikler İLKOKUL

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

21.04.2017

Büyük Önder  Mustafa Kemal Atatürk`ün Dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nın 97.yılını hayatımıza neşe katan çocuklarımızla  şenlikler ve gününde   yapılan törenle  coşku içerisinde kutladık.

Törenimizde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz adına saygı duruşunda bulunduktan sonra İstiklal Marşımızı okuduk. İstiklal Marşı’nın ardından 2-A ve 2-B  sınıfı öğrencilerimizden oluşan  koro şarkılar söyledi. Daha sonra öğrencilerimiz şiirler seslendirerek katılımcılarımızdan büyük alkış aldılar. Öğrencilerimiz Atatürk’ü neden sevdiklerini slaytlar eşliğinde anlattılar. Dünyanın barış çocukları Ata’ya, gelecek adına umut dolu sözler verdiler. Danslar ve şarkıların ardından 10. Yıl ve İzmir Marşını söyleyerek gösterimizi sonlandırdık.