Anasayfa Haberler & Etkinlikler İLKOKUL

Rehber Öğretmenimiz tarafından 4.sınıf öğrencilerine Verimli ders çalışma

Rehber Öğretmenimiz tarafından 4.sınıf öğrencilerine Verimli ders çalışma ve zaman yönetimi konulu seminer verildi.
18.10.2017

Rehber Öğretmenimiz tarafından 4.sınıf öğrencilerine "Verimli ders çalışma ve zaman yönetimi" konulu seminer verildi. Özel Gündoğdu Konferans salonunda gerçekleştirilen seminerde; öğrenciler bir şeyler Başarmak için öncelikle bir hedefe sahip olmayı ve bunu gerçekleştirmek için en önemli şeyin motivasyon olduğunu, her gün ders çalışmaya zaman ayırmanın irade kontrolü sağladığını öğrendi. Konuyla ilgili bilgi veren Rehber Öğretmen Özlem DEDEŞAH "Verimli ders çalışmada dersi dikkatli dinleme, derse hazırlıklı gelme ve konu tekrarının önemi gibi konu başlıkları seminerde özellikle uygulandı" dedi.