Pi Gününü kutladık

17.03.2015

Ünlü matematik sabiti ‘’pi’’ sayısı zihinlere kazımak ve öğrencilere eğlenerek öğretmeyi hedefleyen ‘’Dünya Pi Günü’’ Gündoğdu Kolejinde ilginç etkinliklerle kutlandı.

matematik zümresi tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında ‘’Pİ’’ sayısının sembolü olan ‘’ ∏’’ yazılı pastalar, ebru resimleri, pi sayısı kimlik kartı, pi restoran menüsü vs. gibi ilginç projeler sergilendi.

Sınıflar arasında bu güne özel sınıf süslemelere yapıldı, en güzel sınıfını süsleyen öğrencilere ödüller verildi.

Matematik öğretmenimiz , etkinlikteki amaçlarının, öğrencilerin matematiğe olan ilgilerini artırmak, yaparak, yaşayarak ve eğlenerek öğrenmelerini sağlamak olduğunu ifade etti.

Pi Gününü kutladık Pi Gününü kutladık Pi Gününü kutladık Pi Gününü kutladık Pi Gününü kutladık