Konya İl Milli Eğitim Müdüründen Gündoğdu Kolejine Ziyaret

23.03.2017

İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder GÜRSOY, Özel Gündoğdu Kolejinde incelemelerde bulunarak   öğretmenlerle bir araya geldi.

Okula gelişinde Gürsoy'u  karşılayan Okul Müdürü Kerem ÖTEN'den çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra, okulu gezerek fiziki koşullarını yerinde inceledi.

Öğretmenlerle yaptığı görüşmede öğretmen-öğrenci ilişkisi üzerinde tavsiyelerde bulunan   Gürsoy: “Sevgisini öğrencilerine vermeyen öğretmen, öğrenciye bilgisini de veremez. Okul Müdürü ve öğretmenlerin velilerle işbirliği içerisinde hareket etmeleri, başarıya ayrı bir katkı sağlayacaktır.  Öğretmenlik kutsal bir meslektir ve öğretmen her alanda fark yaratmalıdır.” diyerek daha sonra öğretmenlerin görüş, öneri ve taleplerini dinledi.

Ziyaretin sonunda günün hatırası olarak Özel Gündoğdu Koleji Öğretmenleriyle toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.
İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder  GÜRSOY'a bu nazik ziyaretinden ötürü çok teşekkür ederiz.