8. Sınıf LGS Süreci Veli Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

2.10.2019

Yeni eğitim öğretim dönemi 8. Sınıf öğrenci ve öğrenci velilerine yönelik “LGS Veli Bilgilendirme” toplantısı konferans salonunda gerçekleştirildi.

8. sınıf velilerinin yoğun katılım gösterdiği konferans, Okul Müdürü Sayın Kerem ÖTEN’nin konuşması ile başladı. Rehber Öğretmeni, 8. Sınıf öğrencilerine uygulanacak plan ve programlara değindi; özellikle hafta içi ve etüt süreçlerinin işleyiş ve önemini vurgularken bu süreçte okul, ebeveynler ve öğrencilere düşen sorumlulukları dile getirdi. Bu süreçte motivasyon ve kaygı noktasında rehberlik birimi ile iş birliğinin altını çizdi.

8. Sınıf LGS Süreci Veli Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı 8. Sınıf LGS Süreci Veli Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı 8. Sınıf LGS Süreci Veli Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı 8. Sınıf LGS Süreci Veli Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı