Bilim Söyleşisinin ana temasıÇocuklukta Nefret Ettiğim Şimdilerde Hasret Kaldığım ;UYKU”

2.12.2019

Tübitak Bilim Söyleşileri  etkinlikleri çerçevesinde Okulumuz , Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Ana Bilim Başkanı Doç.Dr.Mustafa SAYGIN’ı  konuk etti.  Bilim Söyleşisinin ana teması"Çocuklukta Nefret Ettiğim Şimdilerde Hasret Kaldığım ;UYKU” idi. Söyleşimiz  Ortaokul öğrencilerimiz ve velilerimizle başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Bu kapsamda  Sayın Doç.Dr.Mustafa SAYGIN’ın bilgileriyle öğrencilerimizin ufku genişledi. Yaptığı konuşmada uyku hijyeni, akademik başarıyı artırmak için ideal uyku düzeni ve ortamı, uykusuzluk problemi ve çözümü  konuları vurgulandı. Söyleşinin ardından Okul Müdürümüz Kerem ÖTEN tarafından misafirimize plaket verildi.