Anasayfa Haberler & Etkinlikler İLKOKUL

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuşu Makamında Ziyaret Ettik.

2.3.2020

Ülkemizdeki Yönetim Birimlerini Yerinde Görmek, Yerel Yönetimi Tanımak, Öğrenmek Amacıyla Konya Meram İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Kavuş'u Makamında Ziyaret Ettik.

Belediye birimlerini gezen öğrencilerimiz daha sonra merak ettiği soruları ilettiler.
Başkan Kavuş 'a, eğitim camiasında olmanın avantajıyla öğrencilerimize belediyenin işleyişi, başkan, meclis üyeleri ve birim görevleri hakkında bilgi verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Mustafa Kavuş, öğrencilere eğitim hayatında başarılar diledi.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuşu Makamında Ziyaret Ettik. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuşu Makamında Ziyaret Ettik. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuşu Makamında Ziyaret Ettik. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuşu Makamında Ziyaret Ettik. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuşu Makamında Ziyaret Ettik. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuşu Makamında Ziyaret Ettik. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuşu Makamında Ziyaret Ettik. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuşu Makamında Ziyaret Ettik. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuşu Makamında Ziyaret Ettik.