Anasayfa Hakkımızda

Hakkımızda sayfamız

Okulumuzun geçmişi 1969 yılında bugünkü gar civarında yer alan tarihi Bağdat Otelinde faaliyet gösteren Hastaş Eğitim Kurumlarına dayanmaktadır.
      14 yıl boyunca bu binada Türk Milli Eğitimine hizmet eden Özel Gündoğdu Eğitim Kurumları 1982 yılında Meram Yeni Yol Caddesi üzerinde bulunan bugünkü adresine taşınmıştır.
      48. yıllık köklü geçmişinde ilköğretim ve lise bölümlerinden binlerce mezun veren Özel Gündoğdu İlk ve Ortaokulu; Konya’nın ilk, Türkiye’nin ise sekizinci özel okulu olma unvanını taşımaktadır.
      Özel Gündoğdu İlk ve Orta Okulu her an gelişen eğitim dünyasındaki değişikleri yakından takip ederek öğrencilerine ideal eğitim koşulları sağlamayı, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, özgüven sahibi bireyler yetiştirmeyi ilke edinmiştir.
      Ayrıca Okulumuz Konya pek çok ilke imza atarak Konya’nın ilk TSE ve ISO 9001:2000 Kalite Sistem Belgeli okulu olmuş bunun yanı sıra temizlik standartlarını belirleyen “Beyaz Bayrak”, beslenme ve sağlık standartlarını belirleyen “Beslenme Dostu Okul” belgelerini de Konya’da alan ilk okul olarak her zaman alanında yeniliklere öncülük etmiştir.
       Yabancı dil eğitiminde her zaman iddialı olan okulumuz Avrupa Birliği projeleri kapsamında her yıl onlarca öğrencisini Avrupa’ya götürmekte ve bu kapsamda yabancı öğretmenler de dahil olmak üzere misafirlerini ağırlamaktadır. Bir toplumun gelişmesinde kuşkusuz en önemli unsur olan eğitim alanında faaliyet göstermenin yüklediği sorumluluk bilinciyle 45 yıldır öğrencilerini eğiten Özel Gündoğdu Eğitim Kurumları binlerce mezununun başarılarıyla gurur duymakta ve geleceğe umutla bakmaktadır.

Hakkımızda Hakkımızda Hakkımızda Hakkımızda Hakkımızda Hakkımızda Hakkımızda Hakkımızda