Gündoğdu Survivor Bilgi Yarışmamız

02.03.2016

Gündoğdu Koleji 7.sınıflar arası 'Gündoğdu Survivor Bilgi Yarışma'mız büyük bir coşku ile gerçekleştirdik.Okul halı sahada düzenlenen yarışmayı tüm ortaokul öğrencileri heyecanla izledi. Son derece çekişmeli geçen yarışmayı 7-B sınıfı öğrencileri kazandı. Yarışma sonunda iki sınıf öğrencilerine madalyaları törenle takıldı.Törenin sonuna bütün öğrencilere helva ikram edildi.

Yarışmayı düzenleyen Fen Bilgisi Öğretmenimiz Mahmut Renklibay ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.