Anasayfa Haberler & Etkinlikler İLKOKUL

4-A Sınıfı Yıl Sonu Gösterimiz

6.5.2019

Okulumuzun 4-A sınıfı öğrencilerinin, yıl boyunca etkinlik derslerinde öğrendiklerini yetenekleri ile birleştirip yıl sonu gösterisinde sergileyerek ailelerinin ve okulumuzun gurur kaynağı oldular.

Bir şölen havasında geçen gösteri içerisinde yer alan İngilizce ve Türkçe drama, koro, halk oyunları ve modern dans performansları, izleyenleri büyüledi.

Rengarenk kostüm ve sahne dekorlarının kullanıldığı gösteride öğrencilerimiz İngilizce konuşma becerileriyle seyircileri kendilerine hayran bırakırken müthiş performanslarıyla velilerden büyük alkış topladılar. Halk oyunları performansı ile yapılan final ise büyüleyiciydi.