“Sınav Kaygısı ve Sınav da Zaman Yönetimi” Semineri

6.3.2020

NLP Master, ICF Profesyonel Öğrenci Koçu, ICF Profesyonel Kariyer Koçu, ICF Profesyonel İlişki Koçu ve Meb onaylı eğitmen eğitimcisi Sayın Fatma Tekeli, okulumuz konferans salonunda 7. ve 8. Sınıf öğrencilerimize “Sınav Kaygısı ve Sınav da Zaman Yönetimi” ile ilgili bir seminer verdi. Sınavlarda kaygı nedenleri, kaygı ile başetme yolları, olumlama yapma, nefes egzersizleri ve zaman yönetmenin önündeki engeller gibi ve daha bir çok başlığa değinen Sayın Tekeli seminer boyunca öğrencilerimizin sorularını yanıtladı. Kendisine teşekkür ediyoruz.