Öğrencimiz Türkiye Birincisi

7. Sınıf öğrencisi Kadircan Gödeneli Özdebir Türkiye Birincisi
06/05/2010

Özel Gündoğdu Koleji 7. Sınıf öğrencisi Kadircan Gödeneli Özel Dershaneler Birliği (ÖZDEBİR) tarafından 9 Mayıs 2010 tarihinde yapılan sınavda tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan aldı ve Türkiye birincisi oldu.  31.091 7. sınıf öğrencisinin katıldığı sınavda yine Özel Gündoğdu Koleji öğrencileri olan Emre Atılgan Konya ikincisi, Halenur Kocaman da Konya beşincisi oldular. Özel Gündoğdu Koleji öğrencilerinin ÖZDEBİR sınavında gösterdikleri başarıyı değerlendiren Okul Müdürü Güven Öten: “ÖZDEBİR sınavı gibi öğrencilerin seviyesini ölçme açısından oldukça belirleyici olan ve zorluk derecesi SBS sınavından daha yüksek olarak değerlendirilebilecek bir sınavda okulumuz öğrencisinin tam puan olarak Türkiye birincisi olması bizi çok mutlu etti. Öğrencimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Elde edilen bu dereceler bizleri hem mutlu ediyor hem de yapmakta olduğumuz çalışmaların hedefine ulaşmakta olduğunu göstererek motive ediyor. Umuyorum SBS sınavında da tüm öğrencilerimiz yıl içerisinde gösterdikleri yüksek başarıyı tekrarlayacak ve başta ailelerinin ve bizlerin yüzlerini güldüreceklerdir” diye konuştu. Özel Gündoğdu Koleji yıl içerisindeki sınavlarda dereceye giren öğrencilerini plaketle ödüllendirdi.