Anasayfa Kurumsal Kurucumuz

Kurucumuz : BAHA ÖTEN

1968 Yılında bugünkü istasyon caddesi Gar civarında bulunan tarihi Bağdat Otel’i binasında temellerini attığımız Özel Gündoğdu Koleji’nin 48 yıldır Türk Milli Eğitimi’ne hizmet veren köklü ve saygın bir eğitim kurumu haline gelmesi her şeyden önce bir eğitimci olarak beni son derece mutlu etmekte ve gururlandırmaktadır.
      Türkiye’de özel okulların yeni yeni tanınmaya başlandığı hele Konya’da hiç bilinmediği bir dönemde siz değerli velilerimizin destek ve katkılarıyla bu okulu hiç yoktan var ettik ve açtığımız yoldan pek çok kimsenin geçmesine vesile olduk.
      Bizlerin bu başarıyı yakalamasında en önemli faktör hiçbir zaman geriye değil daima ileriye doğru bakmamız olmuştur. Asla geçmiş başarılara takılıp kalmadık her zaman daha iyiye daha yeniye nasıl ulaşabileceğimizin takipçisi olduk.

Özel Gündoğdu Koleji çalışanlarıyla, öğrencileriyle, velileriyle büyük bir ailedir. Bu ailenin özverili çalışmaları, birliği ve beraberliği okulumuzun 48 yıldır örnek ve imrenilen bir kurum olarak parlamasını sağlamıştır. Ben bu beraberliğin nice 48 yıllar daha süreceğine ve Özel Gündoğdu Koleji’nin; Atatürkçü, tarihine ve kültürüne sahip çıkan, geleneklerine bağlı, dürüst,bilgili,kültürlü tavır ve davranışlarıyla örnek binlerce genç yetiştireceğine yürekten inanıyorum.

Beraber yola çıktığımız öğretmen arkadaşlarımı şükranla anıyor,değerli velilerimize ilgi ve destekleri için teşekkür ediyor,tüm öğrencilerimize sağlıklı,başarılı ve mutlu günler diliyorum.