Öğrencilerimiz Paris Yolunda

07/11/2010

Özel Gündoğdu Koleji bu yıl da Avrupa Birliği Projesi kapsamında öğrencilerini Avrupa'ya götürüyor. Ziyaret edeceğimiz ülkeler Almanya, Fransa, İspanya, Romanya ve Polonya..

Özel Gündoğdu Koleji öğrencileri Avrupa Birliği Comenius Programı kapsamında hazırlamış oldukları “21.Yüzyılın Sorunları” konulu projeyle Fransa’nın başkenti Paris’e 5 günlük bir çalışma ziyareti düzenleyecekler.

Gündoğdu Koleji 5. 6. ve 7. sınıf öğrencileri Müdür Yardımcıları Kerem Öten ve Beyhan Evirgen eşliğinde Paris ve Chalons en Champagne şehirlerinde temaslarda bulunacaklar. Özel Gündoğdu Koleji’nin AB Projeleri hakkında bilgi veren Okul Müdürü Güven Öten “21. Yüzyılın Sorunları konulu proje okulumuzun hazırladığı ikinci Comenius projesi; ilk projemizi başarıyla tamamladık ve hemen ardından ikinci bir projeyi daha kabul ettirerek AB projeleri konusuna verdiğimiz önemi göstermiş olduk. İlk projede yakaladığımız başarı sayesinde ikinci projemize ortak bulma konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadık. İkinci projemizde Fransa, İspanya, Almanya, Polonya ve Romanya’dan okullarla bir arada çalışıyoruz. Amacımız bu proje kapsamında en az 30 öğrenci ve öğretmenimizi herhangi bir masraf olmaksızın bu ülkelere yapacağımız çalışma ziyaretlerine dahil etmektir. Ortak okullarımızın okulumuza yapacakları ziyareti de adeta bir 23 Nisan havasında kutlayacağız. Avrupa Birliği projeleri öğrencilerimizde okulumuzun büyük önem verdiği yabancı dil bilincinin yerleşmesinde önemli bir yere sahip olduğundan bu projelerin devamlığını sağlamayı önemli bir misyon olarak kabul ediyoruz.” şeklinde konuştu.