SBS´deki Büyük Başarımız

01.08.2011

Özel Gündoğdu Koleji 8. sınıf öğrencilerimizin girmiş oldukları 2011 Seviye Belirleme Sınavında (SBS) %98 yerleştirme oranı yakalayarak büyük bir başarıyla imza attılar. Sınav sorularının bir önceki yıla göre daha zor olduğu ve Konya’da yer alan Anadolu Liselerine çevre illerden yoğun tercih yapıldığı için puanlarının yükseldiği bir dönemde Gündoğdu Koleji öğrencilerimizin elde etmiş oldukları başarı okul idaresinin ve ailelerin yüzünü güldürdü. SBS sınav başarısı hakkında bilgi veren Gündoğdu Koleji Müdürümüz Güven Öten: “Öğrencilerimizin ilköğretim birinci kademesinde temelleri başarıyla atılan ve ikinci kademede 3 yıl boyunca harcadıkları emeklerin karşılığını aldıkları bu sınavda göstermiş oldukları başarı bizi çok mutlu etti. Biz daima toplam başarıyı bireysel başarının önünde görerek tüm öğrencilerimizin Konya merkezde yer alan ve diğer illere kıyasla çok yüksek puanlarla öğrenci kabul eden Fen Lisesi ve Anadolu Liselerine girmelerini hedefliyoruz. Öğrencilerimiz de bizim bu hedefimiz doğrultusunda bir başarı elde ederek başta aileleri ve bizleri gururlandırdılar. Öğrencilerimizin başarılarında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor ve öğrencilerimizin gelecek hayatlarında da benzer başarılar yaşamalarını diliyorum.” şeklinde konuştu.