Anasınıfı Öğrencilerimizden Muhteşem Gösteri

13/05/2012

Özel Gündoğdu Koleji ana sınıf öğrencileri düzenledikleri yılsonu gösterisinde konukları mest etti.

Konya’nın ilk özel okulu olan Özel Gündoğdu Koleji etkinliklerine devam ediyor. Yaklaşan yılsonu münasebetiyle anasınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan gösteri izleyicilerin beğenisini kazandı.
Özel Gündoğdu Koleji anasınıfı öğrencileri geçen hafta düzenledikleri yılsonu programında renkli görüntüler oluşturdular.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende anasınıfı öğrencilerinin yılsonu gecesinde düzenlediği programda ilk sinevizyon gösterisi yapıldı.

Sinevizyon gösterisinin ardından, şiirler, halk oyunları, bale, dans, skeçler, şarkılı ront, şirinler gösterisi, asker gösterisi, koro ve şarkılarla devam etti.

Anasınıfı öğrencilerinin dilinden İngilizce şarkılar dinlenmesinin ardından öğrencilerin gösterileri sona erdi. Özel Gündoğdu Koleji Müdürü M.Güven ÖTEN anasınıfının bu kadar güzel oyunlar sergilemelerinin hem kendilerini hemde velileri çok memnun ettiğini belirtti ve yıl sonu gecelerinin devam edeceğini eğitim öğretim yılını eğlenceli bir şekilde bitireceklerini söyledi.