Ata´mızı Andık.

10/11/2012

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ü, Ebediyete intikalinin 74. Yıldönümünde saygıyla andık.

Gündoğdu Koleji olarak, çağdaş ve laik Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak; onun devrimlerine  ve yaşayan fikirlerine  bağlılığımızı sunmak için 10 Kasım Cumartesi günü saat 09.05’te tek yürek olarak attı.

Onun; “Herkes ulusal görevini ve sorumluluğunu bilmeli, memleket meseleleri üzerinde bu düşünceden hareketle çalışmayı görev edinmelidir” sözünden yola çıkarak bizler, Gündoğdu Koleji olarak, sorumluluklarının bilincinde bir nesil yetiştirmenin değerini bildiğimizi bir kez daha vurgulamak istiyoruz.

Çocuklarımızın, sevgiyle kokladıkları bir çiçeği sabah okula geldiklerinde okul bahçesindeki Atatürk köşesine bıraktılar, Ata’mıza duyduğumuz derin saygı ve sevgiyi göstermek adına son derece anlamlı oldu.