18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Törenimiz

18/03/2013

GÜNDOĞDU KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ ŞEHİTLERİMİZİ ANDI

GÜNDOĞDU KOLEJİ öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan programda saygı duruşu , İstiklal Marşı, barkovizyon ardından 18 Mart Tiyatrosu ve Oratoryosu sergilendi.

Özel Gündoğdu Koleji öğrencileri 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü etkinlikleri kapsamında hazırladıkları “Çanakkale Geçilmez” adlı oyunu sergilediler. Gündoğdu Koleji öğrencileri, öğretmenler ve öğrenci velileri tarafından izlenen oyunda oldukça duygusal anlar yaşandı ve pek çok izleyicinin göz yaşlarına hakim olamadıkları görüldü. Oyun sonrasında bir konuşma yapan Özel Gündoğdu Koleji Müdür Yardımcısı Beyhan Evirgen “Öncelikle bu kadar mükemmel bir oyun sergiledikleri öğrencilerimi ve emeği geçen tüm öğretmenlerimi canı gönülden kutluyorum. Bizler bugün bu sahnede bu oyunu özgürce izleyebiliyorsak, bu Çanakkale’de bu vatan uğruna şehit olan üçyüzbin vatan evladı sayesindedir. Biz hiçbir zaman 18 Mart’ı ve onun temsil ettiği yüce duyguları unutmadık unutmayacağız da. Zaferler sadece savaş cephelerinde kazanılmaz; biz atalarımızın cephede kazandıkları zaferleri eğitim cephesinde de kazanmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. Oyunun ardından Melike Soral adlı öğrenci  piyano eşliğinde şarkı söyledi daha sonra öğrenciler hep birlikte Çanakkale İçinde Aynalı Çarşı adlı türküyü söylediler.