8. Sınıf Öğrencilerimizin Mezuniyet Töreni

12/06/2013

İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencileri,12 Haziran Çarşamba akşamı stadyumumuzda düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar. Barkovizyon gösterisiyle  başlayan törende İlköğretim Okulu Müdürümüz Güven ÖTEN konuşma yaptı. Okul Müdürümüz konuşmasında velilerimize özverileri nedeniyle teşekkür ederken öğrencilerimize şöyle seslendi: “Sevgili Kolejliler, inanıyorum ki bugün burada ilkokulu bitirmenin heyecanının yanında, aynı zamanda akılcı, çağdaş ve yaratıcı bir eğitim anlayışına sahip olmanın onurunu da yaşıyorsunuz. Bilginin sizler için ne kadar önemli bir güç olduğunu öğrendiniz. Okulumuzun vazgeçilmez değerlerini benimsediniz. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda her zaman başarılı olacağınıza inancımız ve güvenimiz sonsuz. Bu nedenle sizleri gönül rahatlığıyla uğurlarken bilmenizi istiyorum ki okulumuz her zaman sizleri kucaklamaya hazır olacaktır. Bunu asla unutmayınız. Sevgili öğrencilerim, hepinizi en içten dileklerimle kutluyorum. Yolunuz açık olsun.”

Geceye damgasını vuran an ise muhteşem bir görüntüye sahne olan kep atma töreni oldu.   Mezuniyet pastasını kesen öğrenciler daha sonra tek tek plaket ve mezuniyet belgelerini alarak toplu fotoğraf çektirdiler.

Gündoğdu Koleji öğrencilerine başarı ve mutluluklar dileriz.