Anasayfa Haberler & Etkinlikler English

İngilizce Gecemiz ve Yıl Sonu Programımız

18/05/2012

İngilizce Gecemiz ve Hafta Sonu Etkinliklerimizin Sergilendiği Yıl Sonu Programımız

Özel Gündoğdu Koleji İlköğretim Okulu tarafından yılsonu etkinlikleri kapsamında Okul Konferans Salonu’nda düzenlenen geceye Özel Gündoğdu Koleji  Müdürü, öğretmen ve veliler katıldı. Gecenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Okul Müdürü Öten,bir yılı daha geride bıraktıklarını ifade ederek, öğrencileri başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Tüm yıl içerisinde yapılan etkinlikleri hatırlatmak amacıyla kısa bir sinevizyon gösterisiyle başladı. Programda; 6.sınıf öğrencilerinin hazırladığı sekiz tane ingilizce tiyatro gösterisi,  minik balerinlerin gösterisi, rock and roll dansları, modern danslar .

Finalde görevli öğrenci ve öğretmenlerimin selamından sonra hep bir ağızdan 10.yıl marşı söyleyerek geceye son verildi.