Çevre Dostu Dodo Kuşu Cosmo Okulumuzda

20/03/2013

Nesli tükenen bir kuş türünden esinlenerek çizgi dünyasına aktarılan Çevreci kahraman Dodo Kuşu Cosmo öğrencilerimizle buluştu. Çocuklarda küçük yaşlardan itibaren çevre koruma bilincinin, doğa sevgisinin yaygınlaştırılması ve kitap okuma alışkanlığının öğrencilere kazandırılmasına yönelik etkinlikler kapsamında, ünlü hikâye kahramanı Dodo kuşu Cosmo İlkokulları dolaşıyor. Çevreye duyarlılık ödülü almış 5 adet kitabı bulunan sevimli kahraman Öğrencilere kendi hikâye kitabını okuyor ve çocuklarla birlikte sohbet ve dans ederek onlara bitki ve hayvan sevgisini, çevremizi temiz tutmamızın gerekliliğini anlatıyor.

Hepimiz birer “Karaçam Ağacı Tohumu” alarak Cosmo’nun ağaç dikme seferberliğine katıldık.