Bilgi Yarışmasında Birincilik

29/04/2013

Konya Büyükşehir Belediyesinin ilkokul 4. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediği "Haydi Bil Bakalım” isimli bilgi yarışmasında okulumuz öğrencileri haftanın birincisi olarak ay finalinde yarışmaya hak kazandı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında, Konya merkezdeki ilkokul 4. sınıf öğrencilerine yönelik "Haydi Bil Bakalım” isimli bilgi yarışması düzenliyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliğinde içinde Kasım ayı başında başlayan proje kapsamında Pazartesi ve Perşembe günleri Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu’nda gerçekleşen programlarda her okuldan 4 öğrenciye müfredattan 16 soru soruluyor. Öğrenciler daha sonra önceden hazırladıkları 5 dakikalık skeci okul müdürlerinden oluşan jüri karşısında sergiliyor. Yarışma sonunda birinci olan öğrencilere kupaları ve madalyaları verilirken; katılan tüm öğrencilere de Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler veriliyor. Ay finali birincileri yıl sonundaki büyük finalde yarışacak. Okulumuz 4. Sınıf öğrencileri ocak ayı birinci haftada yarıştılar ve birinci olarak ay finalinde yarışmaya hak kazandılar . Öğrencilerimizi ,  öğrencilerimizi yarışmaya hazırlayan öğretmen ve velilerimizi tebrik eder , başarılarının devamını dileriz.