Okuma Bayramında Gururlandık

1.Sınıflarımıızın Okuma Bayramları Büyük Bir Çoşkuyla Kutlandı.
06/05/2013

Mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiş olan okulumuzda dönem sonunda duygulu bir gün yaşandı.

Miniklerin yaşattığı bu güzel günün adı "OKUMA BAYRAMI" idi. Yaşlarından büyük performansları ile herkese parmak ısırtan 1. sınıflarımızla gurur duyuyoruz. Barkovizyon Gösterisi, Türkçe ve İngilizce şarkılar, zeybek oyunuı, mini tiyatrolar ve daha bir sürü etkinlik örneğinin sunulduğu bu programda duygu dolu anlar da yaşandı. Sunucu öğrencilerin kendine güvenli bir biçimde okudukları sunuş metinleri ise bütün arkadaşları adına üstlendikleri "Okudukları"nın somut bir göstergesiydi.

Özel Gündoğdu Koleji Konferans Salonunda yapılan "OKUMA BAYRAMI" bir kez daha gösteriyor ki geleceğin çağdaş, aydın, Atatürk Gençleri sağlam ve emin adımlarla geliyor.

Yavrularını bize güvenle emanet eden ve hiçbir zaman desteğini esirgemeyen sayın velilerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz