Ata´mızı Saygıyla Andık

11.11.2013

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK,ebediyete intikalinin 75. yıldönümü  okulumuz konferans salonunda yapılan törenle anıldı.

Saat 09.05'i gösterdiğinde siren  sesiyle birlikte "Atatürk'ten Son Mektup / (Halim Yağcıoğlu)" adlı şiiri saygı duruşuyla dinledik. Ardından Atatürk Sevgisi adlı barkovizyon gösterisini izledik.
        Okul Koromuz, Atatürk'ün sevdiği şarkıları  seslendirdi ve  koroya velilerimizde eşlik etti.

Velilerimize gösterdikleri ilgi için teşekkür ederiz.ATA'mızı saygıyla anıyoruz.