Basketbol Takımlarımızın Ödül Töreni

18.12.2013

Özel Gündoğdu Koleji Küçük ve Yıldız  Erkek Basketbol Takımlarımızın aldığı dereceler için düzenlenen ödül töreninde oyuncularımızın madalyalarını Okul Müdürümüz M.Güven ÖTEN takdim etti. Şampiyonluk Kupasını Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mustafa CAN tarafından takım kaptanlarına verildi. Okul Konferans Salonunda düzenlenen Törende konuşan Okul Müdürümüz M.Güven ÖTEN  ‘’ Özel Gündoğdu Koleji küçük erkek ve yıldız erkek basketbol takımımız  maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergilediler. Ben Özel Gündoğdu Koleji’ne Konya ikinciliğini kazandıran tüm öğrencilerimizi, Beden Eğitimi öğretmenlerimizi ve arkadaşlarına maçın son saniyesine kadar desteklerini sürdüren öğrencilerimize ve öğrenci velilerimize teşekkür ediyorum’’diye konuştu.