1.Sınıflarımızın Yıl Sonu Programları

1A ve 1B Sınıflarımızın okuma bayramları yapıldı
06.05.2014

Okuma yazmayı birinci dönem öğrenen miniklerimizin çiçek açma töreninden sonra  uzun bir hazırlık döneminin ardından sergiledikleri “okuma bayramı” gösterileri ile sevinç ve coşkularını aileleri ile paylaştılar.

Yetenekli afacanların okuma bayramı gösterileri adeta görsel bir şölene dönüştü. 1/A, 1/B sınıfı öğrencilerimiz; Okul Konferans Salonunda  Yetenekleri ile parmak ısırtan minikler, halk oyunlarından holihop gösterilerine; "Uyuyan güzel" ve "Ali ile Hülya" adlı drama oyununa uzanan geniş bir yelpazede sahneye konan oyunlarda boy gösterdi. Her sınıf, zeybek halk oyunu gösterisi ile çıktı sahneye. Ülkenin farklı yörelerinden ingilizce olarak gösteriler sergileyen yetenekli minikler, İngilizce şarkılar ile devam etti.. Miniklerin bale gösterisi ise ayrı bir ilgiye neden oldu. Programın finaline minikler bayrak rondu ile damga vurdu. Gecenin sonunda birinci sınıfı üstün bir gayret ve başarıyla geride bırakmaya hazırlanan öğrenciler okuma belgesi ile ödüllendirildi.