Geleneksel Çiçek Açma Törenimiz

16.01.2015

GELENEKSEL ÇİÇEK AÇMA TÖRENİMİZ

1.sınıf öğrencilerimiz okumaya geçişlerini muhteşem bir programla kutladılar.
Program başlangıcında velilere bir konuşma yapan sınıf öğretmenleri:" Çocuklarımızın okumayı öğrenmelerinde bizlere ve özellikle öğretmenimize verdiğiniz her türlü destekleyen, sabırlı ve özverili gayretlerinizden dolayı siz velilerimize teşekkür ediyoruz."dedi. Öğrencilere seslenen okul müdür yardımcısı Beyhan EVİRGEN:" Bugün okuma bayramınızdır. Okudukça bilgileriniz artar. Okuyarak haklarınızın ve ödevlerinizin neler olduğunu öğrenirsiniz. Böylece iyi bir insan, iyi bir yurttaş olmak için ilk adımı atmış olursunuz. "
Öğrencilerimizin resimlerinden oluşan barkovizyon gösterisi izleyenleri adeta büyüledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından öğrencilerin okudukları İngilizce ve Türkçe şiirler ve şarkılar programa renk kattı.

Programın sonunda okuma hediyesi olarak bütün öğrencilere kitap dağıtıldı, ardında öğrenciler ve öğretmenler birlikte pasta kestiler, velilere verilen kokteyl ile program sona erdi.