Anasayfa Haberler & Etkinlikler İLKOKUL

Çiçek Açma Törenimiz

Birinci sınıf öğrencilerimiz okuma yazmaya başlamanın sevincini çiçek açma törenlerinde aileleriyle paylaştılar.
15.01.2016

Özel Gündoğdu Koleji konferans salonumuzda düzenlenen törende birinci sınıf öğrencilerimiz Türkçe ve İngilizce gösteriler sunarken birinci dönem boyunca yapmış oldukları tüm etkinlikleri barkovizyon gösterisiyle aileleriyle paylaşma fırsatı buldu.

Törende bir konuşma yapan Okul  Müdürümüz Güven Öten: “Daha dört ay önce birer tomurcuk olarak bizlere teslim ettiğiniz yavrularınızın bu kadar kısa bir sürede böyle güzel çiçek açmaları sizleri olduğu kadar bizleri de onurlandırıyor. Geleceği emanet edeceğimiz çocuklarımızın bu gelişimi bizlere yarınlara umutla bakmak için cesaret ve ümit veriyor” dedi.

Birinci sınıf öğrencilerinin gösterilerinin ardından temsili çiçek açma törenine geçildi, anne babalarıyla birlikte “çiçek açan” öğrenciler daha sonra hep birlikte pasta kesti.

Çiçek Açma Törenimiz Çiçek Açma Törenimiz Çiçek Açma Törenimiz Çiçek Açma Törenimiz Çiçek Açma Törenimiz Çiçek Açma Törenimiz