Özel Gündoğdu İlkokulu ve Ortaokulu İzcilik Kampında

Öğrencilerimiz, I.Yarıyıl Tatilinde Bolu/Aladağda Kamp Yaptılar
02.02.2016

Özel Gündoğdu İlkokulu ve Ortaokulu İzcilik Kampında

I.yarıyıl tatilinde 26 kişiden oluşan Özel Gündoğdu İlkokulu ve Ortaokulu İzcilik Kulübü öğrencileri hem spor alışkanlığını geliştirmek hem de farklı doğa koşullarına uyum sağlayabilmek amacı ile “İzci Kampına” katıldılar.

Hava koşullarına göre yaşama becerilerini geliştiren öğrencilerimiz, eğlenerek doğada yaşamayı öğrenmenin yanı sıra, arkadaşları ile işbirliği yapma, toplu hareket edebilme ve sorumluluk sahibi olabilme becerilerini de geliştirme fırsatını yakaladılar. Ayrıca öğrencilerimiz kampta görevli destek gruplarının yardımıyla çadırlarını kurup mat ve uyku tulumlarını yerleştirip doğaya zarar vermeden doğada yaşamanın bilincini kazanmış oldular.

Bolu/Aladağ kamp alanında düzenlenen organizasyonda arkadaşları ile keyifli vakit gerçekleştirdikleri gözlemlenen küçük izciler okulumuzun İzcilik Kulübü öğretmeni Ertuğrul Kirdiş ve destek gruplarının yardımı ile “Kamp Ateşi” yakarak hep birlikte izcilik yeminini ettiler.