Koray Varol Motivasyon Semineri

KORAY VAROL TEOG İÇİN BAŞARI VE MOTİVASYON SUNUMU
04.04.2016

Sınav koçu ve Koray Varol Akademi' nin Kurucusu Koray Varol, Özel Gündoğdu  Ortaokulu 6., 7. ve 8. sınıf öğrencilerine motivasyon, özgüven ve odaklanma konulu bir seminer verdi. Koray Varol, “Sınavda başarılı olabilmenin en önemli üç unsuru özgüven, motivasyon ve odaklanmadır. İstediğinize kendinize güvendiğiniz takdirde çok çalışarak ulaşabilirsiniz.” dedi. Koray Varol, "Özgüven + Motivasyon + Odaklanma = Başarı" formülü üzerinden sınavlara dair önemli tavsiyelerde bulundu. 2. TEOG öncesinde yapılan bu etkinlikte öğrenciler, merak ettikleri soruları da sorma fırsatı buldular.

Koray Varol Motivasyon Semineri Koray Varol Motivasyon Semineri Koray Varol Motivasyon Semineri Koray Varol Motivasyon Semineri Koray Varol Motivasyon Semineri Koray Varol Motivasyon Semineri