Nükleer Enerji İle İlgili Münazara

31.05.2016

Okulumuzda Fen Bilgisi öğretmenlerimizin organizasyonuyla Nükleer enerji konulu münazara yapıldı. Münazarada Nükleer enerjinin faydalarını ve olması gerektiğini savunan öğrenciler ile Nükleer enerjinin zararlarını ve olmaması gerektiğini savunan öğrenciler yarıştılar. Okulumuz öğretmenlerinin jurilik yaptığı münazara sonucunda zararlı grup  kazanan taraf oldu. Her iki grupta savunduğu fikrini en iyi şekilde anlatmaya çalıştılar ve başarılı oldular. Öğrencilerimizi hazırladıkları bu program için tebrik ediyoruz.