Anasayfa Haberler & Etkinlikler İLKOKUL

1.Sınıflarımızın Coşku Dolu Okuma Bayramı

31.05.2016

Büyük bir emek ve titizlikle hazırlanan okuma bayramımız velilerimizin ve davetlilerimizin katılımı ile okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi. Programımıza İstiklal Marşımızla başlanıp Öğrencilerimizin hazırlamış oldukları  koro, harfler ve notalar rondu, İngilizce şarkılar ,şiirler ve okuma bayramı metinleri büyük beğeni topladı. Ayrıca öğrencilerin  hazırlamış oldukları    tiyatro oyunu büyük beğeni topladı. .Program sonunda Okul Müdürümüz M.Güven ÖTEN ve  Müdür Yardımcımız Beyhan EVİRGEN tarafından1.sınıf öğrencilerine Okuma Yazma belgeleri verildi. Programımız öğrencilerimizin resim sergi açılışı ile son buldu. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkürler.