TEOG Veli Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

05.10.2016

Geçen yıl okul kapanmadan hızlandırılmış konu tekrarı yapan öğretmenlerimiz  daha önceden planlandığı gibi  TEOG hazırlıklarına 1 Eylülde başladı. Öğretmenlerimiz bir taraftan yaz seminerlerine katılırken bir taraftan da öğrencileri sınava daha iyi hazırlamak için öz veriyle gayret gösterdiler.

Okul müdürümüz Kerem ÖTEN  “Amacımız sadece sınavlara öğrenci hazırlamak değildir. Bizim için vazgeçilmez en önemli husus öğrencilerimizin manevi ve ahlaki gelişimidir. Çift kanatlı bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Hem manevi gelişi hem de akademik çalışma iki önemli hedefimizdir. “ dedi.

Daha sonra Rehber öğretmenimiz TEOG süreci hakkında oldukça faydalı bilgiler vererek velilerin kafasındaki tüm soruları cevapladı. Ayrıca tüm veliler okulumuz tarafından hazırlanan TEOG sunusunu izledi.  Öğretmenlerin velilere tanıtılmasından sonra veliler sınıflarda ders öğretmenlerinden öğrencileri hakkında detaylı bilgi alarak okuldan olumlu duygularla ayrıldılar.