Cambridge İngilizce Sınavları Veli Bilgilendirme Semineri

25.10.2016

Gündoğdu Koleji olarak ilmek ilmek işlediğimiz öğrencilerimizi;

“Dilin bir ders veya ayrıcalık değil de yaşamın bir parçası olduğu bilinciyle,
Kendilerini sadece ana dillerinde değil farklı dillerde de ifade edebilme becerisine sahip,
Topluma faydalı birer dünya vatandaşı olması beklenen,
Yaşam boyu öğrenen bireyler” olarak yetiştirmek için çabalıyoruz.

Bu bağlamda her yıl öğrencilerimizin katılım sağladığı Cambridge sınavlarına başvuru sürecinde, kıymetli velilerimiz ile okulumuzda bilgi paylaşımı yaptık. Sınav merkezi olarak ev sahipliği yaptığımız, Cambridge ESOL sınavları hakkında genel bilgilendirmeden sonra, okulumuzda yaptığımız çalışmalardan bahsettik ve velilere düşen görevleri görüştük. Hem bilgilendirme hem de paylaşım açısından verimli geçen seminerimize katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.