Anasayfa Haberler & Etkinlikler İLKOKUL

Atamızı Andık

10.11.2016

"Bugün ulaştığımız sonuç, yüzyıllardan beri çekilen ulusal yıkımların yarattığı uyanıklığın ve bu sevgili yurdun her köşesini sulayan kanların karşılığıdır. Bu sonucu, Türk gençliğine kutsal bir armağan olarak bırakıyorum."

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Ölümünün 78.Yılında, okulumuzun konferans salonunda düzenlenen törenle Büyük Önder Atatürk'ü gururla ve özlemle bir kez daha andık. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenimiz Atatürk'ün yurtseverliği,inkılap ve ilkelerinin anlatıldığı ve Atatürk'ün hayatından kesitler taşıyan videoların gösterildiği video izlendi. Müzik öğretmenimizin 5.sınıflarla oluşturduğu koro, Atatürk'ün sevdiği şarkıları keman eşliğinde söylediler. Finalde yapılan Harmandalı halk oyunu izleyenleri duygulandırarak büyük alkış aldı.

Seni unutmayacağız.

10 Kasım 1938 günü saat 09:05'te yaşamını yitiren ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün anısına okulumuzda Atatürk'ün yurtseverliği,inkılap ve ilkelerinin anlatıldığı ve Atatürk'ün hayatından kesitler taşıyan videoların gösterildiği bir anma programı yaptık.

Atamızı Andık Atamızı Andık Atamızı Andık Atamızı Andık Atamızı Andık Atamızı Andık Atamızı Andık Atamızı Andık Atamızı Andık Atamızı Andık