Anasayfa Haberler & Etkinlikler İLKOKUL

Cumhuriyeti Sonsuza Dek İlkeleri Işığında Koruyacağız”

29.10.2017

Cumhuriyet’imizin 94 kuruluş yıldönümünü her yıl olduğu gibi bu yıl da öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla büyük bir coşkuyla kutladık.

Cumhuriyet’imizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü de bu vesileyle saygıyla bir kez daha anmış olduk.
“Atatürk’ün Sesinden Cumhuriyet’in 10. Yılı” adlı kısa filmin izlenmesinden sonra Piyano eşliğinde müzik koromuzu ve oratoryo dinlendik.
Ardından cumhuriyet valsı ve dans gösterisi törene renk kattı ve keyifle izlendi.