Dengeli Beslenme ve Obezite Konulu Seminerimiz

12.12.2018

Modern yaşamın getirdiği beslenme alışkanlıklarında değişimle birlikte, çocukların yağları ve karbonhidratları fazla miktarda tüketmeleri ve fiziksel aktiviteden uzaklaşarak televizyon / bilgisayar oyunlarına yönelmeleri, başta obezite olmak üzere pek çok kronik hastalığın erken yaşta görülmesine neden olmaktadır. Öğrencimiz Sudenaz GÜNHAN'ın ele aldığı konular da ise; “Yeme bozukluğu nedir?”, “Yeme bozukluğu neden yaygınlaştı?”, “Anoreksiya nervoza nedir?” , “Blumiya nevroza nedir?” , “ Kas Dismorfisi nedir?” , “ Yeme bozukluğuna sebep olan risk faktörleri nelerdir?” gibi konuları işleyerek bu konularda öğrencilerin daha bilinçli beslenmesi amaçlanmış oldu.

Dengeli Beslenme ve Obezite Konulu Seminerimiz Dengeli Beslenme ve Obezite Konulu Seminerimiz Dengeli Beslenme ve Obezite Konulu Seminerimiz Dengeli Beslenme ve Obezite Konulu Seminerimiz