Anasayfa Haberler & Etkinlikler İLKOKUL

1/B Sınıfı Okuma Bayramı Töreni

29.4.2019

Konferans Salonu’nda büyük bir coşku ile kutlanan "Okuma Bayramı", 1. Sınıf öğrencilerinin okur-yazar bir birey olduklarını göstermek açısından onlara büyük bir fırsat oldu.  Öğrenciler kalplerinde taşıdıkları büyük bir mutluluk ve tatlı bir heyecanla hünerlerini tüm davetlilere gösterdiler.  Birbirinden güzel gösteriler ile ailelerine unutulmaz dakikalar yaşatan öğrencilerimiz, okuma bayramı kutlamaları boyunca gösterdikleri yüksek performanstan dolayı kutluyor ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

1/B Sınıfı Okuma Bayramı Töreni 1/B Sınıfı Okuma Bayramı Töreni 1/B Sınıfı Okuma Bayramı Töreni 1/B Sınıfı Okuma Bayramı Töreni 1/B Sınıfı Okuma Bayramı Töreni 1/B Sınıfı Okuma Bayramı Töreni